Lian Li julkaisi PC-O11 Dynamic Mini -miditornikotelon

26.11.2020 08:35 Muropaketin toimitus

PC-O11 Dynamic Mini on odotettu seuraaja Lian Lin suositulle kotelolle. Uutuuden koko pienenee varsin maltillisesti, mutta muokattavuus on venytetty huippuunsa.

Lian Lin suositun PC-O11 Dynamic -kotelon pienikokoinen seuraaja julkaistiin. O11 Dynamic Mini -miditornikotelossa koko pienenee hyvin maltillisesti. Tilalle saatiin runsaasti muokattavuutta. Takapaneelin modulaarisen rakenteen ansiosta lisäkorttipaikkojen määrän voi valita kolmen, viiden tai seitsemän välillä. Tämä antaa vapauksia eritysesti kokoonpanoille, joissa käytetään mATX- tai mini-ITX -emolevyä.

Kotelon ulkomitat ovat 420 x 269,5 x 380 millimetriä. Yhteensopivat emolevytyypit ovat ATX, mATX ja Mini-ITX. Näytönohjaimelle on asetettu 370 millimetrin pituusrajoitus ja prosessoricoolerille 170 millimetrin korkeusrajoitus. Kokonsa puolesta virtalähteeksi soveltuu joko SFX- tai SFX-L -virtalähde.

Kotelon kattoon tai pohjaan on mahdollista asentaa 360 millimetrin jäähdytin. Oikean kyljen paneeli sallii suurimmillaan 280 millimetrin jäähdyttimen asennuksen.

I/O-paneeli on sijoitettuna kattopaneelin oikean laidan etuosaan. Siitä löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, yksi USB 3.1 Type-C -liitäntä ja 3,5 millimetrin HD Audio -yhdistelmäliitäntä.

Kotelosta tulee saataville valkoinen ja musta versio. Toimitukset ovat alkaneet ja kirjoitushetkellä kotelon hinnat Euroopassa alkavat 89,90 eurosta.