UUSIMMAT

MSI esitteli MPG Sekira 500 -miditornikotelot

24.05.2019 18:33 | Muropaketin toimitus

Aiempien kotelosarjojen tapaan myös MPG Sekira 500 -sarjassa on panostettu ulkonäköön. Kokoonpanon näkyvyyden takaa karkaistusta lasista valmistettu kylkipaneeli. Lisäksi massamuisteille on varattu tilaa poikkeuksellisen paljon.

MSI jatkaa koteloiden tuotekehitystään, josta tuorempana todisteena on MPG Sekira 500 -sarja. Siihen kuuluu kolme kotelomallia, jotka ovat Sekira 500G, Sekira 500X ja Sekira 500P. Ulkonäkö asettaa omat haasteensa jäähdytykselle Sekira 500X -kotelon kohdalla, sillä siinä kattopaneelikin on mitä ilmeisimmin karkaistua lasia.

Ulkonäköön on koteloissa panostettu, samoin kuin lasisen kylkipaneelin käytön helppouteen. Vesijäähdytystä varten kattopaneelista löytyy asennuskehikko jäähdytintä ja tuulettimia varten. Massamuistien osalta asennuskehikkoja koteloista löytyy neljästä kuuteen kappaletta. Sekira 500X -mallissa virtalähdesuojan yhteydessä on neljä asennuskehikkoa. Sekira 500G- ja 500P -malleissa asennuskehikkoja on kuusi kappaletta. Koteloissa on myös mahdollisuus näytönohjaimen pystyasennukselle.

Toistaiseksi MSI ei ole paljastanut tarkempia yksityiskohtia MPG Sekira 500 -koteloista. Ulkomitat ja muut tärkeät yksityiskohdat paljastunevat samassa yhteydessä, kun koteloiden hinnat ja saatavuus vahvistetaan.