Uusimmat

NZXT julkaisi H510i Phantom Gaming Special Edition -miditornikotelon

17.10.2019 18:18 Muropaketin toimitus

Juuri julkaistun H510i Phantom Gaming Special Edition -erikoiskotelon värimaailman inspiraationa on toiminut Asrockin Phantom Gaming -tuotesarja.

NZXT julkaisi jälleen uuden erikoiskotelon. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ole suoranaisesti peliteema.

H510i Phantom Gaming Special Edition -miditornikotelo kumartaa värityksellään Asrockin Phantom Gaming -tuotesarjan suuntaan. Punaista ja harmaata yhdistelevä värimaailma erottuu selvimmin kotelon vasemmalla kyljellä. Etupaneelista taasen löytyy Phantom Gaming -logo. Värikäsittelyä lukuunottamatta, kotelo tarjoaa samat ominaisuudet kuin tavallinen H510i-miditornikotelo.

Kotelon ulkomitat jalkoineen ovat  210 x 460 x 428 millimetriä. Yhteensopivat emolevystandardit ovat ATX, mATX ja Mini-ITX.

Näytönohjaimelle kotelo asettaaa 381 millimetrin pituusrajoituksen, jos etupaneeliin ei ole asennettu jäähdytintä vesijäähdytysjärjestelmää varten. Jäähdyttimen kanssa pituusrajoitus on 325 millimetriä. Prosessoricoolerille on asetettu 165 millimetrin korkeusrajoitus.

Massamuistien osalta 3,5 tuuman kiintolevyille on tarjolla 2+1 -asennuskehikkoa. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on tarjolla niin ikään 2+1 -asennuspaikkaa.

Koteloon on integroitu kaksi ohjelmoitavaa RGB-led-nauhaa. Lisäksi kotelon mukana toimitetaan kaksi 120 millimetrin Aer F120 -tuuletinta.

H510i Phantom Gaming Special Edition -miditornikotelon toimitukset alkavat 1. marraskuuta. Yhdysvalloissa kotelon hinnaksi on asetettu 109 dollaria. Alkuperäisen H510i-kotelon hinta on kirjoitushetkellä Suomessa 116 euroa. Phantom Gaming Special Edition -mallin hinta ei oletettavasti tule poikkeamaan merkittävästi alkuperäisen hinnasta.

Muropaketin uusimmat