Phanteks julkaisi Enthoo Luxe 2 -täystornikotelon

18.08.2019 19:05 | Muropaketin toimitus

Uutuuskotelon meriitteihin kuuluu sen varsin kattava laajennettavuus. Phanteks Enthoo Luxe 2 -koteloon on mahdollista koota kahden järjestelmän kokoonpano, tai vaihtoehtoisesti varustaa järjestelmä kahdella virtalähteellä. Jäähdytystä ei ole unohdettu, sillä koteloon saa mahtumaan peräti kaksi 480 millimetrin jäähdytintä.

Phanteksin Enthoo-sarja sai uuden jäsenen Luxe 2 -täystornikotelon myötä. Kyseessä on päivitetty versio Luxe-mallista.

Kotelon valttina on sen erittäin kattava laajennettavuus. Edelliseen versioon nähden päivitystä on tapahtunut myös ulkonäössä. Kotelon vasen kylki on kokonaan karkaistua lasia ja lasi itsessään on saranoilla.

Kotelon ulkomitat ovat 240 x 570 x 595 millimetriä. Koteloon on mahdollista rakentaa kokoonpano SSI-EEB-, E-ATX-, ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyn ympärille. Kakkosjärjestelmän emolevynä voi olla ainoastaan Mini-ITX -kokoinen emolevy. Toisen järjestelmän edellytyksenä on kuitenkin Phanteksin Revolt X -virtalähde, jolla molemmat järjestelmät saa virtoihin.

Pääjärjestelmän prosessoricoolerille on asetettu 195 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimen pituusrajoitus on 503 millimetriä.

Massamuisteile kotelossa on tilaa reilusti. Huipussaan koteloon saa mahtumaan 12 kiintolevyä (3,5 tuuman). SSD-asemille on varattuna asennuspaikkoja peräti 11 kappaletta. Oletuksena kotelon mukana toimitetaan asennuskehikot kolmelle 2,5 tuuman asemalle ja neljä kiintolevykelkkaa.

Jäähdytystä silmällä pitäen koteloon on mahdollista asentaa kaksi 480 millimetrin jäähdytintä. Luonnollisesti myös pienemmille jäähdyttimille löytyy kiinnityspaikat.

Kotelon etupaneelin yläosaan sijoitettu I/O-paneeli sisältää neljä USB 3.0 -liitäntää, yhden USB 3.1 Type-C -liitännän sekä 3,5 millimetrin liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Enthoo Luxe 2 -täystornikotelon värivaihtoehdot ovat antrasiitin harmaa ja satiinin musta. Koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Kotelon suositushinta Yhdysvalloissa on 190 dollaria. Suoraan euroiksi muutettuna hinta on noin 170 euroa.