UUSIMMAT

Razer esitteli ”ultrakevyet” Kraken X -pelikuulokkeet

07.06.2019 18:50 | Muropaketin toimitus

Razerin uudet Kraken X -pelikuulokkeet tarjoavat valmistajan mukaan erityisesti keveyttä ja käyttömukavuuttaa. Kuulokkeet painavatkin vain 250 grammaa.

Kraken X -kuulokkeet luovat 7.1-kanavaisen tilaäänen Windows 10:n omistajille. Razer aikoo tulevaisuudessa lisätä kaikkiin tänä vuonna ilmestyviin pelikuulokkeisiinsa tuen 7.1-kanavaiselle tilaäänelle. Kalleimmille, yli sata euroa maksaville malleille on luvassa THX Spatial Audio -tuki tilaäänen toistamiseen. Tätä edullisempien Kraken X -kuulokkeiden elementtien halkaisija on 40 millimetriä ja 12 – 28000 hertsin välillä. Kuulokkeiden impedanssi on 32 ohmia. Herkkyydeksi ilmoitetaan 106 desibeliä.

Kuulokkeiden kupeista löytyy äänenvoimakkuuden säätö ja painike mikrofonin mykistykselle. Kraken X:n mikrofoni on yksisuuntainen, ja toimii 100 – 10 000 hertsin taajuusvasteella. Kraken X -kuulokkeista tulee kaksi versiota, joista toinen on musta ja toinen varusteltu sinisin korostuksin.

Kuulokkeet kytketään yhdistetyllä 3,5 millimetrin liitännällä, ja mukana toimitetaan myös liitännän yksittäisiin 3,5 mm:n liitäntöihin jakava sovitin. Suositushinta Kraken X -kuulokkeille on 59,99 euroa, ja ne ovat nyt saatavilla Razerin verkkosivuilta.