Sharkoon julkaisi RGB-valaistun REV200-miditornikotelon

15.11.2019 16:13 | Muropaketin toimitus

Sharkoon REV200 -miditornikotelossa on kiinnitetty huomiota ilmankiertoon unohtamatta näyttävyyttä, josta huolehtii viisi RGB led-valaistua tuuletinta.

Sharkoon on julkaissut valovoimaisen REV200-miditornikotelon. Ilmankiertoon on panostettu, sillä oletuksena kotelon mukana toimitetaan viisi 120 millimetrin RGB led-valaistua tuuletinta. Lasiseinä on kotelon oikealla puolella.

Komponenttien asettelu koteloon poikkeaa hieman tavanomaisesta. Emolevyä käännetään 90 astetta, jolloin näytönohjaimet saadaan pystyasentoon. I/O-paneeli on kotelon katossa, jonka alla on oma luukullinen osastonsa kaapelien niputtamista varten. Osastosta on läpivienti kotelon takapaneeliin emolevykohtaisia I/O-kaapeleita varten.

Kotelon ulkomitat ovat 48,4 x 21,5 x 48,5 senttimetriä. Kotelosta löytyy asennuspaikat ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyille. Oletuksena näytönohjaimen pituusrajoitus on 32,3 senttimetriä. Mini-ITX -emolevyä käyttäessä pituusrajoitus on 28,5 senttimetriä virtalähdesuojan vuoksi. Prosessoricoolerille on asetettu 16,5 senttimetrin korkeusrajoitus.

Massamuisteja varten kotelosta löytyy kaksi kiintolevykelkkaa 3,5 tuuman kiintolevyille. Lisäksi kotelossa on neljä asennuspaikkaa 2,5 tuuman asemille. Kotelon omasta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää sekä 3,5 millimetrin liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten. Lisää teknisiä tietoja on kotelon tuotesivulla.

REV200-miditornikotelon toimitukset ovat alkaneet. Kotelon suositushinnaksi on asetettu 99,99 euroa.