UUSIMMAT

SilentiumPC julkaisi Armis AR7X TG RGB -miditornikotelon

07.02.2019 10:22 | Muropaketin toimitus

Valmistajan uutuuskotelo on päivitetty versio aiemmasta Armis AR7 TG -mallista. Päivityksen piirii kuuluu etupaneeli, joka on Armis AR7X TG RGB -kotelossa karkaistua lasia. Lisäksi kotelon mukana toimitetaan neljä 120 millimetrin RGB-led-valaistua tuuletinta.

SilentiumPC:n Armis-sarja saa lisäjäsenen uudesta Armis AR7X TG RGB -kotelosta, joka on lähinnä päivitysversio edeltäjästään, Armis AR7 TG -kotelosta. Muotoilussa noudatetaan pitkälti edeltäjän linjaa, mutta uutuuskotelossa etupaneeli on karkaistua lasia, ja kotelon mukana toimitetaan neljä Sigma HP Corona RGB -tuuletinta.

Tuulettimien ja niiden led-valojen hallinta onnistuu I/O-paneelista löytyvien painikkeiden avulla.Kotelon sisällä on tuuletinohjain, josta löytyy paikat kahdeksalle tuulettimelle ja led-valolle. Valojen hallinnan kerrotaan onnistuvan myös emolevyn ohjelmiston kautta.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 518 x 240 x 511 millimetriä. Emolevytuki käsittää ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Prosessoricoolerille on asetettu 178 millimetrin korkeusrajoitus ja näytönohjaimelle 420 millimetrin pituusrajoitus.

Tallennustilaa silmällä pitäen kotelossa on kuusi paikkaa 2,5 tuuman asemille. Lisäksi 3,5-tuumaisia kiintolevyjä varten on varattuna kolme kelkkaa, joihin on mahdollista asentaa myös 2,5 tuuman asemat.

Armis AR7X TG RGB -miditornikoteloiden toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan verolliseksi suositushinnaksi kerrotaan 106,90 euroa.