Uusimmat

Thermaltake julkisti Level 20 HT- ja Level 20 HT Snow Edition -täystornikotelot

06.11.2019 20:18 Muropaketin toimitus

Massiiviset Thermaltake Level 20 HT -kotelot suunnataan erityisesti suurta vesijäähdytysjärjestelmää kaipaileville. Kotelosta löytyy tilaa muun muassa kahdelle kookkaalle vesisäiliölle ilman, että komponenteissa joutuisi tinkimään.

Thermaltaken täystornikotelovalikoima laajenee kahdella uudella mallilla. Level 20 HT– ja Level 20 HT Snow Edition ovat uutuudet, joiden koko jättää monet varjoonsa.

Muotoilussa on huomioitu vesijäähdytysjärjestelmien rakentajat, sillä tilaa löytyy esimerkiksi kahdelle vesisäiliölle, mutta myöt putkille tai letkuille on reilusti tilaa. Kokoonpanon huoltoa helpottaa se, että lasipaneelit ovat saranoituja. Julkistetut kotelot ovat fyysisesti saman kokoisia. Erottavana tekijä on Snow Edition -mallin valkoinen väri.

Kotelon ulkomitat ovat 613 x 468 x 503 millimetriä. Koteloon on mahdollista asentaa suurimmillaan EATX-emolevy, mutta pienemmätkin ovat tuettuna aina Mini-ITX -kokoon saakka. Prosessoricoolerille on asetettu 260 millimetrin korkeusrajoitus ja näytönohjaimelle 400 millimetrin pituusrajoitus.

Suuresta koosta huolimatta tilaa massamuisteille on rajallisesti. Kotelosta löytyy neljä kiintolevykehikkoa, joihin saa asennettua 3,5 tuuman kiintolevyt tai 2,5 tuuman asemat. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on lisäksi pyhitetty yksi ylimäärinen asennuspaikka.

Kotelon I/O-paneelista löytyy yksi Type-C-USB-liitäntä, kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää sekä HD Audio -liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Level 20 HT- ja Level 20 HT Snow Edition ovat ensimmäisenä tilattavissa Thermaltaken omasta verkkokaupasta. Yhdysvalloissa kotelot ovat hinnoiteltu 199,99 dollariin. Suoraan euroiksi muutettuna hinta on 179 euroa.

Muropaketin uusimmat