UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: Ice Lake ja Ryzen 3000 -suorittimet, huippuluokan vastamelukuulokkeet, OnePlus 7 Pron haamukosketukset…

02.06.2019 20:40 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla kerroimme, kuinka Intel esitteli virallisesti uudet Ice Lake -prosessorinsa, kun taas AMD:ltä nähtiin Ryzen 3000 -sarjan suorittimia.

Otsikoissa vilahtivat myös Bosen huippuluokan vastamelukuulokkeet, australialaisen teinihakkerin epäonnistunut työnhakuyritys sekä OnePlus 7 Prota koskevat ”haamukosketukset”.  Keveämpänä uutisena kerroimme ”maailman vaarallisimmasta” kannettavasta, joka on ladattu täyteen kamalia haittaohjelmia.

Intel esitteli Ice Lake -prosessoreita – toimitukset OEM-valmistajille ovat alkaneet

Lehdistötilaisuudessaan Intel esitteli tarkempia yksityiskohtia tulevista Ice Lake -prosessoreistaan. Ensimmäisessä aallossa luvassa ovat vähävirtaiset mobiiliprosessorit. IPC-suorituskyvyn kerrotaan nousevan 15-18 prosenttia edelliseen sukupolveen nähden.

AMD esitteli Computex-tapahtumassa ensimmäiset Ryzen 3000 -sarjan prosessorit

AMD:n esittelemien prosessoreiden kärkenä toimi 12-ytiminen Ryzen 9 3900X -prosessori. Samalla päivänvalon näki neljä muutakin Ryzen-mallia.

Bose esitteli uudet lippulaivatason vastamelukuulokkeet

Bose on esitellyt uudet Noice Cancelling Headphones 700 -nimiset vastamelukuulokkeet, joiden hinta nousee 419,95 euroon.

OnePlus tarjoaa tilapäistä ratkaisua OnePlus 7 Pron ”haamukosketuksiin”

Osa OnePlus 7 Pro -puhelimen käyttäjistä on raportoinut laitetta vaivaavista ”haamukosketuksista”. Nyt OnePlus on antanut ohjeet siihen, kuinka vian voi korjata tilapäisesti.

Teini murtautui Applen tietokonejärjestelmiin – Yritti tarjota hieman toisenlaisen työnäytteen

16-vuotias australialainen teini myönsi viime vuonna syyllisyytensä Applen tietokonejärjestelmien hakkerointiin sekä tietovarkauteen. Hän ei joutunut teostaan vankeuteen.

”Maailman vaarallisin läppäri” myytiin 1,2 miljoonalla eurolla

Kannettava tietokone Samsung NC10 myytiin melkoisella hinnalla huutokaupassa. Tietokoneen hinnaksi muodostui noin 1,2 miljoonaa euroa. Tietokone oli taideprojekti, joka selittää sen korkean hinnan. Siihen oli tartutettu kuusi kaikkien aikojen haitallisinta tietokonevirusta.

Muropaketin uusimmat