Uusimmat

James Bondille piruilu jatkuu – Kingsman 2:ssa nähdään naispahis?

18.02.2016 15:00 Tatu Junni

Viime vuoden yllätyshitti Kingsman: The Secret Service saa jatko-osan kesällä 2017.

Mark Millarin ja Dave Gibbonsin sarjakuvaan pohjautuvassa Kingsmanissa naureskeltiin James Bondin kaltaisille agenttielokuville kieli poskella ja runsaasti äärimmäistä väkivaltaa viljellen.

Jatko-osan sisällöstä ei ole vielä mitään muuta tietoa kuin se, että agenttihommat jatkuvat Taron Egertonin esittämään Eggsyyn keskittyen. Tuoreet huhut tosin vihjaavat jo siitä, kenet Egerton saa vastanäyttelijäkseen.

Heat Vision -sivuston mukaan Oscar-voittaja Julianne Moore on ehdolla Kingsman 2:n pahiksen rooliin. Viimeksi Moore nähtiin valkokankaalla Nälkäpeli-sarjan päätösosassa Matkijanärhi osa 2.

Ennen Kingsman 2:a Taron Egertonin voi nähdä huhtikuussa ensi-iltansa saavassa Eddie The Eagle -urheilukomediassa. Julianne Moore on pitänyt sen verran sapattia näyttelijäntöistä, ettei naiselta ilmesty tänä vuonna uutta elokuvaa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat