Uusimmat

Moto Z2 Force sertifioitu Kiinassa

11.07.2017 17:40 Muropaketin toimitus

Lenovon uutuuspuhelimelle on myönnetty kiinalainen 3C-sertifiointi. Tämä enteilee yleensä puhelimen tulemista markkinoille piakkoin, ja mitä ilmeisimmin vuorossa on Moto Z2 Force -malli.

Grab2shop-sivuston mukaan samalla mallimerkinnällä ”XT1789-05” varustettu puhelin on aiemmin bongattu jo AnTuTu-testiohjelman sivustolta. Toistaiseksi puhelimesta tiedetään näiden vuotojen ansiosta seuraavat asiat: Sen näytön tarkkuus on QHD, eli 2560 x 1440, mutta näytön koosta ei vielä ole varmuutta. Keskusmuistia tulokkaassa on kuusi gigatavua, ja tallennustilaa 128 gigatavua. Järjestelmäpiirinä on tämän vuoden huippumallien tapaan Qualcommin Snapdragon 835. Takakamerassa on 12 megapikselin kenno, ja kameran vieressä LED-salama. Etukameran kennossa on viisi megapikseliä.

Joidenkin tietojen mukaan takapuolella olisi tuplakamera, mutta tälle ei ole saatu varmistusta. Tähän viittaisi aiemmin julkisuudessa nähty vuotokuva laitteesta. Se mitä puhelimessa mitä ilmeisimmin EI ole, on 3,5 mm kuulokeliitäntä. Analogiset äänet saa halutessaan ulos USB-C-liitännästä sopivan adapterin avulla.

Puhelimen julkistusta odotellaan heinäkuun 25. päivä New Yorkissa järjestettävässä #hellomotoworld -tapahtumassa.