Uusimmat

Showtimen uusi sarja yhdistää Jim Carreyn ja Tahraton mieli -ohjaajan yli 10 vuoden tauon jälkeen

19.09.2017 17:05 Muropaketin toimitus

Tahraton mieli

Jim Carrey palaa pitkän tauon jälkeen tv-sarjojen pariin. Hänet on pestattu pääosaan komediasarjaan nimeltä Kidding, jonka ohjaa Michel Gondry.

Jim Carrey ja Michel Gondry tekivät yhteistyötä jo vuonna 2004, jolloin ilmestyi Oscarilla käsikirjoituksestaan palkittu Tahraton mieli (yläkuvassa). Nyt Showtime on ilmoittanut tekevänsä 10-osaisen komediasarjan Kidding, jonka pääosassa nähdään Carrey ja ohjaajaksi on nimetty Gondry. Kaksikko toimii myös sarjan vastaavina tuottajina. Kiddingin on käsikirjoittanut Dave Holstein (Weeds), joka toimii myös sarjan showrunnerina.

Kiddingissa Carrey esittää Jeffiä, lasten television ikonia nimeltä Mr. Pickles, joka on todellinen kiltteyden ja viisauden majakka Amerikan nuorille sieluille sekä näiden vanhemmille, jotka ovat itse kasvaneet kyseisen ohjelman parissa. Hän on myös monimiljoonaisen tuoteimperiumin keskus.

Kun miehen henkilökohtainen elämä alkaa romahtaa, hän huomaa, ettei mikään satu tai pehmolelu auta häntä kriisin läpi. Kiltti mies joutuu kohtaamaan julman maailman ja tuloksena hän alkaa menettää mielenterveyttään – samalla kertaa hauskalla mutta myös sydäntäsärkevällä tavalla.

Kiddingin on määrä valmistua keväällä 2018.