Uusimmat

Quentin Tarantinon käsikirjoittama Star Trek -elokuva saa K16-ikärajan

08.12.2017 10:52 Muropaketin toimitus

Star Trek

Tarantinon Star Trek -ideaa työstävät a-luokan käsikirjoittajat. 

Muutama päivä sitten kerroimme J.J. Abramsin innostuneen Quentin Tarantinon ideasta seuraavaa Star Trek -elokuvaa varten niin paljon, että hän kasasi käsikirjoitustiimin, joka työstää ideaa pidemmälle. Nyt Deadline kertoo projektin etenevän huimaa vauhtia eteenpäin, sillä ykkösluokan skribentit työstivät omat versionsa Tarantinon idean pohjalta ja mahdollinen elokuva saa R-ikärajan, eli K16-leiman. R-ikäraja oli ehtona sille, että Tarantino suostuu ohjaamaan leffan.

Idean parissa ovat työskennelleet Mark L. Smith (The Revenant, The Hole), Lindsey Beer (Godzilla Vs. Kong) ja Drew Pearce (Iron Man 3, Sherlock Holmes 3, Mission Impossible: Rogue Nation). Smith on Deadlinen mukaan ykkössijalla käsikirjoittajaksi, joka kirjoittaa lopullisen version. Jos leffa tehdään, niin se olisi ensimmäinen Tarantinon ohjaustyö sitten Pulp Fictionin, jossa hän jakaa käsikirjoituskrediitin. Pulp Fiction oli hänen ja Roger Avaryn yhteistyö.

Onko Tarantinon Trek-leffassa mukana nykyinen näyttelijäkööri, sijoittuuko se alkuperäiseen vai vaihtoehtoiseen aikajanaan tai todellisuuteen – kaikki on vielä epäselvää.