Uusimmat

“Valitettavasti en ole mukana”: Seuraavassa X-Men-elokuvassa mutanteilla on yksi kaveri vähemmän

07.02.2018 17:04 Muropaketin toimitus

Rose Byrne ei palaa seuraavaan, marraskuussa julkaistavaan X-Men -elokuvaan Dark Phoenix.

Tuleva X-Men -elokuva Dark Phoenix kerää yhteen suuren joukon elokuvatuoteperheessä aiemmin esiintyneitä näyttelijöitä. Mutta yksi yksi keskeinen hahmo ei palaa mukaan: Rose Byrnen esittämä Moira MacTaggert.

Cinemablendin haastattelussa Byrne vahvistaa, ettei Moiraa nähdä seuraavassa X-Men -seikkailussa:

“Ikävä kyllä Moiraa ei nähdä. Toivoisin että hän olisi ollut mukana. Minulla oli niin hauskaa X-Men: Apocalypsen kuvauksissa. Rakastan sen tekijäkaartia. Se on todella hauska, miksi sitä nyt kutsutaan? supersankarielokuvan näyttelijäkaarti. En malta odottaa mitä hän [Jessica Chastain] tekee, koska olen hänen suuri faninsa.”

Kommentillaan Jessica Chastainista Byrne viittaa Chastainin aiempaan haastatteluun, jossa tämä kertoo elokuvan naishahmoista. Viimeksi Molly’s Game -pokerielokuvassa vakuuttanut Chastainhan nähdään The Dark Phoenixissa salaperäisenä hahmona nimeltä Smith.

Simon Kinbergin ohjaama X-Men: Dark Phoenix saa ensi-iltansa 2. marraskuuta. Sen nimirooliin Jean Greyksi palaa Sophie Turner ja muissa keskeisissä osissa nähdään James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) ja Evan Peters (Quicksilver).