Uusimmat

Vuoden odotetuin Netflix-elokuva julkaistaan 27.11.2019 – Suomen elokuvateattereissa sen voi nähdä jo viisi päivää aikaisemmin

04.10.2019 06:01 Muropaketin toimitus

Netflixin vuoden odotetuin elokuva on Martin Scorsesen ohjaama The Irishman. 

Elokuvatoimittaja Kalle Kinnusen Kuvien takaa -blogin tuoreimmassa kirjoituksessa kerrotaan, että The Irishman saadaan valkokankaille myös Suomessa.

”Nyt ensi-ilta-ajankohta on selvinnyt. Kolme- ja puolituntinen The Irishman tulee kuin tuleekin valkokankaille – siis ainakin pienempiin ja ei-ketjuteattereihin – marraskuun 22. päivä. Tieto on nimittäin vuotanut Forssan elävienkuvien teatterin nettisivuille. Teatterin tulevien näytösten luettelosta käy myös ilmi, että elokuvan Suomen levittäjä on Scanbox. Kuvio on siis samanlainen kuin Romalla vuosi sitten. Kyse lienee vahingosta, koska Scorsesen odotettu ensi-ilta olisi ehdottomasti tiedotteen arvoinen markkinointiuutinen jakelijalle ja Netflixille”, Kinnunen kirjoittaa.

Koko jutun voi lukea täältä.

Netflixistä Robert De Niron, Al Pacinon, Joe Pescin ja Harvey Keitelin tähdittämän The Irishmanin voi katsoa 27. lokakuuta alkaen. Elokuva ehtii siis pyöriä valkokankailla vajaan viikon ennen laajempaa julkaisuaan.