Uusimmat

Disneyn uusi Raya and the Last Dragon niittää kehuja maailmalla – Tältä näyttää maaliskuussa ensi-iltansa saava fantasiaelokuva

02.03.2021 13:06 Muropaketin toimitus

Raya and the Last Dragon saa ensi-iltansa 5. maaliskuuta. Disney Plussassa se on katsottavissa lisämaksua vastaan Premier Accessin kautta.

Disneyn uusi animaatioelokuva Raya ja viimeinen lohikäärme julkaistaan tällä viikolla. Elokuvan ensi-ilta on 5. maaliskuuta, mutta elokuvateattereiden ollessa pääasiallisesti kiinni koronarajoitusten vuoksi, elokuva tulee nähtäväksi myös Disney Plussan Premier Accessin kautta lisämaksua vastaan, ja kesäkuussa kaikkien katsottavaksi kuukausimaksulla.

Raya and the Last Dragon niittää kehuja maailmalla. Rotten Tomatoesin tuoreusaste on sille kriitikoiden antamien arvosanojen perusteella tällä hetkellä peräti 95 %, Metacriticissä arvosana on hieman alhaisempi, 76/100.

Animaatio sijoittuu Kumandra-nimiseen fantasiamaailmaan, jossa ihmiset ja lohikäärmeet elivät aikoinaan rinnakkain. Se kertoo Raya-nimisestä yksinäisestä soturista, jonka tulee etsiä myyttinen viimeinen lohikäärme, joka pystyisi yhdistämään jakautuneen kansan nousevaa pahuutta vastaan. Rayan äänenä kuullaan englanninkielisessä versiossa Kelly Marie Tran ja suomenkielisessä versiossa Maaria Nuoranne.

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Katso Raya and the Last Dragonin traileri tästä videosta: