Uusimmat

Muumio-tähti katosi Hollywood-elokuvista vuosiksi, mutta nyt Brendan Fraser on tekemässä vahvan comebackin

04.08.2021 07:46 Muropaketin toimitus

Brendan Fraser kiinnitettiin Martin Scorsesen 200 miljoonaan dollarin budjetilla tehtävään Killers of the Flower Moon -elokuvaan.

Brendan Fraser on loistanut viime vuosina tv:n puolella HBO:n mainiossa Doom Patrol -sarjassa. Nyt Deadline kertoo näyttelijän olevan mukana kahdessa isossa elokuvatuotannossa. Hänet on kiinnitetty Martin Scorsesen Killers of the Flower Moon -elokuvaan ja Max Barbakowin ohjaama Brothersiin.

Killers of the Flower Moon on Scorsesen Apple TV+ -palvelussa ensi vuoden puolella nähtävä 200 miljoonan dollarin budjetilla tehtävä jättiprojekti, jossa esiintyvät myös muun muassa Robert De Niro, Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons ja Lily Gladstone. Elokuvan huhtikuussa alkaneet kuvaukset jatkuvat aina marraskuuhun asti.

Palm Springs -elokuvasta tutun Barbakowin ohjaama Brothers on puolestaan komedia, jossa ovat mukana myös Peter Dinklage, Josh Brolin ja Glenn Close.

Fraser esiintyi myös Steven Soderberghin uudessa No Sudden Move -rikostrillerissä, joka sai maailmanensi-iltansa Tribecan leffafestareilla kesäkuun puolivälissä ja saapui Yhdysvalloissa suoraan HBO Max -palveluun 1. kesäkuuta.

Jostain kumman syystä Warner Bros. hautoo No Sudden Movea, sillä Yhdysvaltojen lisäksi sitä ei ole nähty kuin muutamassa maassa.

Leffa saapunee Suomeen viimeistään syksyllä kun HBO Max rantautuu Eurooppaan.

EDIT: Fraser nähdään myös Darren Aronofskyn ohjaamassa The Whale -elokuvassa, jossa hän näyttelee pääosan. The Whale kertoo perheensä hylänneestä miehestä nimeltään Charlie, joka syö suruunsa poikaystävänsä kuoltua ja painaa jo lähemmäs 300 kiloa.