Uusimmat

Daniel Craig antoi neuvon James Bondin seuraavalle näyttelijälle: “Älä ole paska”

19.10.2021 08:15 Muropaketin toimitus

Daniel Craig odottaa pääsevänsä katsomaan Bond-elokuvaa, jossa hän ei esitä nimikkoroolia.

Kevin Hartin juontamassa Straight From The Hart -ohjelmassa vierailleella Daniel Craigilla on hyvin simppelit neuvot James Bondin seuraavalle näyttelijälle.

Bond-tuottaja Barbara Broccolin mukaan uuttaa Bondia aletaan etsiä vasta ensi vuonna, mutta Craig sanoo seuraajalleen jo nyt seuraavaa:

– Paras ohje on: älä ole paska, Craig nauraa.

– Mutta tosissaan, seuraavan näyttelijän täytyy tehdä hahmosta omansa, jälleen jotain uutta. Se kuka roolissa jatkaa ei ole minun ongelmani. Kuka homman ikinä saakaan, niin minä olen ensimmäisenä teatterissa katsomassa leffaa, hän jatkaa.

Muropaketin arvostelussa Craigin viimeiseksi jäävä Bond-elokuva No Time to Die sai kolme tähteä viidestä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”No Time to Die jää aavistuksen liian tuhdiksi päätökseksi, jonka pituus juontaa Craig-ajan Bondille epätyypillisestä jatkuvuudesta. Toisaalta se on myös yksi tuoreimpien Bond-elokuvien vahvuuksista, eikä elokuvaa katsoessa ehdi sen kestosta huolimatta tylsistyä. Daniel Craigin esittämän Bondin jäähyväislauluna se toimii niin ikään upeasti, mutta mitään liian yllätyksellistä tai mieleenpainuvaa No Time to Die ei kuitenkaan pysty tarjoamaan.”

Arvostelussa 007 No Time to Die – Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva on turhankin tuhti loppu 15 vuoden tarinalle