Uusimmat

HBO Maxin tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat toukokuussa 2023

02.05.2023 08:12 Muropaketin toimitus

Toukokuussa 2023 HBO Maxissa alkaa muun muassa poliittinen uutuussarja White House Plumbers ja vakoojasarja Spy/Master. Elle Fanningin tähdittämä The Great saa kolmannen kauden.

Toukokuun uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxissa:

White House Plumbers – 2. toukokuuta alkaen
Viisiosainen sarja vie Watergate-skandaalin kulisseihin ja valottaa tapahtumia, jotka johtivat yhteen Amerikan vakavimmista poliittisista rikoksista. Satiirisessa draamassa Nixonin poliittiset sabotöörit E. Howard Hunt (Woody Harrelson) ja G. Gordon Liddy (Justin Theroux) päätyvät vahingossa tuhoamaan presidentin, jota niin innokkaasti yrittävät suojella. Sarja käynnistyy vuodesta 1971, jolloin Valkoinen talo palkkaa entiset CIA- ja FBI-agentit (Hunt ja Liddy) tutkimaan Pentagonin papereiden vuotoa. Parivaljakko päätyy juonimaan useita uskomattomia peiteoperaatioita – muun muassa asentamaan salakuuntelulaitteet demokraattipuolueen tiloihin.

The Great, kausi 3 – 13. toukokuuta
Satiirisen sarjan kolmannella kaudella Katariina (Elle Fanning) ja Pietari (Nicholas Hoult) yrittävät saada avioliittonsa toimimaan ylitsepääsemättömiltä vaikuttavista hankaluuksista huolimatta – Katariina on yrittänyt murhata Pietarin ja sulkenut kaikki hänen ystävänsä tyrmään. Hallitsijan puolison rooliin joutunutta Pietaria riivaavat mielikuvat edesmenneen isän (Jason Isaacs) pettymyksestä. Katariina puolestaan alkaa tulla tunnetuksi Venäjän rajojen ulkopuolella, ja innostuu järjestämään konferenssin, jossa kaikki pääsevät kertomaan näkemyksensä siitä, mihin suuntaan Venäjää tulisi lähteä kehittämään. Kaikki 10 jaksoa katsottavissa samana päivänä.

Spy/Master – 19. toukokuuta alkaen
Draamasarja sijoittuu kylmän sodan aikaan. Alec Secăreanu (God’s Own Country, Ammonite, Happy Valley) näyttelee Victor Godeanua, romanialaisen diktaattori Nicolae Ceaușescun neuvonantajaa ja oikeaa kättä, jonka vaiheita seurataan sarjassa viikon ajan. Godeanu on todellisuudessa KGB:n salainen agentti, jonka on paettava Romaniasta ja Ceaușescun vaikutuspiiristä ennen peiteroolinsa paljastumista. Hänellä on vain yksi mahdollisuus säilyä hengissä – diplomaattimatka Saksaan, jonka kautta avautuu mahdollisuus loikata Yhdysvaltoihin. Stasin salaisen agentin ja Godeanun entisen rakastetun (Svenja Jung) ja nousevan CIA-agentin (Parker Sawyers) avulla Godeanun on onnistuttava pakenemaan KGB:ta ja oman maansa vakoojia. Samalla hän tietää petoksensa saattavan perheensä kuolemanvaaraan.

Tulossa myös:

  • Unicorn: Warriors Eternal (Adult Swim) – 5. toukokuuta alkaen
  • Basic Bitch, kaudet 1 ja 2 – 5. toukokuuta
  • Two Sides of the Abyss (saksalainen rikosdraama) – 8. toukokuuta alkaen
  • Mariachis (meksikolainen draamakomedia) – 12. toukokuuta
  • Motherland, kaudet 1–3 – 14. toukokuuta
  • Fear the Walking Dead, kausi 8A – 15. toukokuuta
  • German Genius (saksalainen komediasarja) – 23. toukokuuta alkaen

Toukokuun uudet dokumentit:

Love To Love You, Donna Summer – 21. toukokuuta
Donna Summerin omiin pohdintoihin ja läheisten perheenjäsenten, ystävien ja kollegoiden muistoihin pohjautuva dokumenttielokuva on musiikintäyteinen, syvällinen katsaus ikonisen artistin uraan ja elämään. Dokumenttielokuva luonnostelee Summerista henkilökohtaisen kuvan niin lavalla kuin sen ulkopuolella. Mukana on paljon kuvamateriaalia sekä Summerin itsensä kuvaamaa, ennennäkemätöntä kotivideomateriaalia. Dokumentissa nähdään, kuinka laajalle Summerin taiteelliset kyvyt ulottuivatkaan. Samalla päästään seuraamaan kansainvälisen esiintyjän elämän huippuhetkiä ja aallonpohjia.

Tulossa myös:

  • 1000% Me: Growing Up Mixed – 3. toukokuuta
  • Introducing, Selma Blair – 4. toukokuuta
  • Lady Gucci: The Story of Patrizia Reggiani – 11. toukokuuta
  • Angel City (3-osainen HBO-dokumenttisarja) – 17. toukokuuta
  • #BamaRush – 23. toukokutta
  • Being Mary Tyler Moore – 27. toukokuuta

Toukokuun kirjastoelokuvia:

5.5.
The Father
The Hangover

6.5.
Busterin maailma (Buster’s World)

12.5.
2001: A Space Odyssey
Elämä pelissä (The Blind Side)

19.5.
Batman
Batman and Superman: Battle of the Super Sons
Nuori kapinallinen (Rebel Without a Cause)

Toukokuun uusia komediaspesiaaleja:

  • Sarah Silverman -komediaspesiaali – 28. toukokuuta

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat