Anthony Hopkins ei saapunut noutamaan Oscar-palkintoaan – Näin näyttelijälegenda kommentoi historiallista saavutustaan

26.04.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

83-vuotias Anthony Hopkins palkittiin parhaan miespääosan Oscarilla elokuvasta The Father.

Näyttelijälegenda Anthony Hopkins loisti poissaolollaan viime yönä jaetuissa Oscareissa. Hänen poissaolonsa korostui, kun hänet palkittiin gaalan viimeisessä kategoriassa parhaasta miespääosasta elokuvassa The Father, sillä ilman minkäänlaista palkintopuhetta gaala tuntui loppuvan kuin kesken.

Hopkins kuitenkin jakoi lyhyen kiitosviestin myöhemmin tänään Instagram-tilillään. Hän lähettää kiitoksensa kaikille ja kertoo, ettei osannut lainkaan odottaa palkintoa. Ilmeisesti Hopkins monien muiden tapaan oletti, että kyseinen palkinto ojennettaisiin postuumisti Chadwick Bosemanille, sillä hän haluaa osoittaa kunnioituksensa viime vuonna kuolleelle näyttelijälle.

“Kunnianosoitukseni Chadwick Bosemanille, joka vietiin joukostamme aivan liian aikaisin. En todellakaan osannut odottaa tällaista, joten tunnen itseni hyvin etuoikeutetuksi”, Hopkins kertoo.

Oscar-palkinto oli Hopkinsille toinen, sillä hänet on palkittu aiemmin vuonna 1992 miespääosasta elokuvassa Uhrilampaat. Historiallisen nyt annetusta palkinnosta tekee se, että Hopkins on sen myötä vanhin Oscarilla palkittu näyttelijä.

Katso Hopkinsin kotoaan Walesista julkaisemansa kiitosvideo tästä:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat