Daniel Radcliffella on ikäviä uutisia Harry Potter -faneille: “Tuskin palaan koskaan siihen rooliin”

02.03.2020 18:00 | Muropaketin toimitus

Harry Potter -näyttelijä Daniel Radcliffe on viime vuosina tehnyt melkoisen erilaisia rooleja.

Daniel Radcliffe nähdään seuraavaksi anti-apartheid-aktivistina Francis Annanin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa jännärissä Escape from Pretoria, jonka ensi-ilta on maaliskuussa. Viime viikolla puolestaan julkaistiin Radcliffen tähdittämä toimintakomedia Guns Akimbo.

Varietyn haastattelussa Radcliffe kertoo, ettei ole näillä näkymin palaamassa Harry Potterin rooliin enää tulevaisuudessa, tai esimerkiksi Ihmeotukset-elokuvissa. Mutta ei hän tietenkään täysin tyrmää ajatusta.

“En usko [että palaan rooliin]. En yleensä sano ei monillekaan asioille, mutta se ei ole mitään sellaista, mihin olisin nyt ryntäämässä. Mielestäni ne elokuvat ovat nyt siirtyneet eteenpäin ja menestyvät ihan hyvin sellaisinaan ilman meitä. Olen iloinen jos niin pysyy jatkossakin. Pidän elämästäni nyt. En tietenkään sano, etten koskaan enää palaisi johonkin franchiseen, mutta pidän siitä joustavuudesta, mikä minulla on urallani nyt. Enkä halua joutua tilanteeseen, missä olen varattuna yhteen sarjaan vuosiksi eteenpäin”, Radcliffe selittää.

Muropaketin uusimmat