“Ei kovia huumeita, eikä supersankarileffoja” – Dyyni-tähti sai sankariltaan tarkat ohjeet Hollywood-uralleen

13.10.2021 17:30 | Muropaketin toimitus

25-vuotias Timothée Chalamet nähdään tänä syksynä Dyynin pääosan lisäksi myös Wes Andersonin ohjaamassa elokuvassa The French Dispatch.

Timothée Chalamet teki läpimurtoroolinsa vuonna 2017 Luca Guadagninon ohjaamassa elokuvassa Call Me By Your Name, josta Chalamet nappasi uransa ensimmäisen Oscar-ehdokkuuden. Sittemmin hurjassa uranousussa ollut näyttelijä on nähty muun muassa Greta Gerwigin ohjaamissa elokuvissa Lady Bird ja Little Women, tänä syksynä ensi-iltansa jo saaneessa Dyynissä ja parin viikon päästä julkaistavassa Wes Anderson -elokuvassa The French Dispatch.

25-vuotias näyttelijä tuntuu tällä hetkellä olevan kaikkialla ja varmasti häntä kosiskellaan pian myös supersankarispektaakkeleiden puolelle. Siellä Chalametia ei kuitenkaan välttämättä nähdä, ainakin mikäli hän seuraa omalta sankariltaan saamaansa ohjetta.

Timen haastattelussa Chalamet kertoo saaneensa esikuvaltaan ohjeita Hollywoodin hullussa maailmassa selviämiseen:

“Yksi sankareistani – en kerro hänen nimeään, koska muuten hän potkaisisi minua persuksille – pani kätensä harteilleni, kun tapasimme ensimmäisen kerran ja antoi minulle ohjeet: ’ei kovia huumeita, eikä supersankarielokuvia’”, Chalamet kertoo.

Nähtäväksi jää, malttaako nuori näyttelijä pysytellä niistä erossa.

Muropaketin uusimmat