30 vuoden odotus ohi: Michael Keaton palaa Batmaniksi kesällä 2022!

20.04.2021 07:11 | Muropaketin toimitus

Batman-fanien pitkäaikainen toive toteutuu vihdoinkin: Michael Keaton palaa yön ritariksi 30 vuoden tauon jälkeen.

Ensimmäisen kerran Michael Keatonin paluusta Batmaniksi uutisoitiin jo vuonna 2019. Tuolloin kyse oli kuitenkin vielä villistä huhusta, johon monikaan ei tainnut täysin uskoa:

Huhu: Michael Keaton halutaan takaisin Batmanin rooliin

Huhu ei kuitenkaan suostunut kuolemaan, ja lopulta Keaton itsekin myönsi, että jotain perää asiassa on. Kuitenkin vielä tämän vuoden maaliskuussa näyttelijä varoitteli, että homma saattaa jäädä väliin koronan takia:

Michael Keatonin paluu Batmaniksi voi peruuntua terveyssyistä: “Välttelen nyt täysillä koronaa”

Nyt arvailu voidaan kuitenkin lopettaa:

The Wrap -sivusto on saanut vahvistuksen sille, että Michael Keaton PALAA Batmaniksi kesällä 2022 ensi-iltansa saavassa The Flash -elokuvassa.

Michael Keaton esitti Batmania ensimmäistä kertaa Tim Burtonin ohjaamassa Batmanissa vuonna 1989. Rooliinsa näyttelijä palasi vuonna 1992 Batman – paluun (Batman Returns) merkeissä. Sen jälkeen Batman sai jäädä, mutta Keaton on jatkanut supersankarigenressä elokuvilla Birdman (2014) ja Spider-Man: Homecoming (2017).

Andy ”It” Muschiettin ohjaaman The Flashin kuvaukset alkoivat Lontoossa eilen. Elokuvan nimiosaa esittää Justice Leaguesta tuttu Ezra Miller. Muschietti esitteli elokuvan logon Instagramissa tuoreessa postauksessaan:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Andy Muschietti (@andy_muschietti) jakama julkaisu