”Aivotonta ja ääriväkivaltaista hömppää” – Samuel L. Jacksonin yllättävän hyvä toimintakomedia sopii kaikille Tappavan aseen faneille

16.02.2021 13:54 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2017 valmistunut The Hitman’s Bodyguard -toimintakomedia lisätään C More -suoratoistopalvelun valikoimaan huomenna 17. helmikuuta.

Patrick Hughesin (The Expendables 3) ohjaaman The Hitman’s Bodyguardin kuvaus kuuluu seuraavasti:

Michael Bryce tunnettiin yhtenä maailman parhaista henkivartijoista, ennen kuin yksi homma meni pieleen. Darius Kincaid on pahamaineinen palkkamurhaaja. Miehet ovat olleet eri puolilla vuosikausia mutta joutuvat nyt tekemään yhteistyötä – heillä on 24 tuntia aikaa päästä Haagiin todistamaan verenhimoista diktaattoria vastaan.

Pääosia elokuvassa esittävät Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek ja Gary Oldman.

Muropaketin arviossa The Hitman’s Bodyguard sai ymmärrystä ja kiitosta osakseen:

The Hitman’s Bodyguard ei esitä tai teeskentele olevansa yhtikäs mitään muuta kuin 1990-luvun täysin överiksi vedetyille toimintakomedioille ja 1980-luvun kyttäkaveri-elokuville kumartavaa viihdettä, jossa Bad Boys kohtaa Tappavan aseen. Tästä nauttiakseen on sammutettava aivot ja varauduttava siihen, että näyttävien ja ääriväkivaltaisten toimintakohtauksien lisäksi Ryan Reynolds ja Samuel L. Jackson huutavat, kinastelevat, kiroilevat, rähjäävät, nauravat toisilleen ja huutavat vielä vähän lisää vajaan kahden tunnin verran.

Arvostelu: Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin The Hitman’s Bodyguard on rehellisen aivotonta ja ääriväkivaltaista kesähömppää

Elokuva menestyi teatterikierroksellaan sen verran hyvin, että jatko-osa The Hitman’s Wife’s Bodyguard on tulossa jahka koronatilanne sen sallii. Näillä näkymin ensi syksyn aikana.

Muropaketin uusimmat