Uusimmat

Valkokankaalla on nyt kaksi Jokeria – Robert Pattinsonin Batman kohtaa niistä tuskin kumpaakaan

10.09.2019 13:22 Muropaketin toimitus

Jokerin oma elokuva saa ensi-iltansa lokakuussa. Uusi Batman-leffa on puolestaan luvassa kesällä 2021.

Sekä Jokerilla että Batmanilla on nyt uudet näyttelijät: Gothamin kauhua esittää Joaquin Phoenix ja kaupungin sankaria Robert Pattinson.

Koska Jokeri sijoittuu kuitenkin vuoteen 1981, on moni jo päätellytkin, ettei Phoenixin mielipuolikonna ainakaan Pattinsonin Batmanin kanssa tule matsia ottamaan.

Nyt asian on vahvistanut myös Jokerin ohjaaja Todd Phillips.

”Ei, missään tapauksessa ei”, Phillips vastasi kun Variety kysyi kohtaavatko uusi Jokeri ja uusi Batman joskus.

Vaikka emme ole vielä Jokeria nähneet, kaikki merkit viittaavat siihen, että Joaquin Phoenixin esittämä elokuva on oma ”vaihtoehtoinen minisarjansa”. Jos jatko-osa joskus toteutuu (Phillips on suhtautunut ajatukseen suopeasti), kohdannee Jokerin jonkin muun vastustajan kuin täysi-ikäisen Bruce Waynen alter egon.

Epäselvää on tällä hetkellä se, mitä Jared Leton esittämälle Jokerille jatkossa tapahtuu. Kyseessä kun oli Ben Affleckin esittämän Batmanin vihollinen, eikä hahmo näin ollen oikein sovi uuteen Batman-elokuvaan, joka esittelee aikaisempaa nuoremman Batmanin. On myös huhuttu, että työnimellä ”The Batman” kulkevassa elokuvassa on useita eri pahiksia, eikä Jokeri ole yksi niistä.

Valistunut arvauksemme:

Menee vielä pitkä aika kun Robert Pattinsonin Batman kohtaa Jokerin, ja kun näin käy, hahmoa esittää joku ihan muu kuin Joaquin Phoenix tai Jared Leto.