Uusimmat

Dinosaurusten paluu! Jurassic World: Fallen Kingdomin viimeinen traileri on julkaistu

18.04.2018 18:03 Muropaketin toimitus

Jurassic Park -elokuvasarjan viides osa Jurassic World: Fallen Kingdom saapuu teattereihin kesäkuun 8. päivä. Nyt elokuvan viimeinen traileri on julkaistu.

”On kulunut neljä vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa. Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.”

Siinä J.A. Bayonan (Orpokoti) ohjaaman Jurassic World -elokuvan tarina pähkinänkuoressa. Lisää juonipaljastuksia ja maistiaisia alta löytyvässä trailerissa.