Uusimmat

”Ei ansaitse edes yhtä tähteä” – Nyt Viaplayssa kunnon kuonaa: Vin Dieselin uusimmassa elokuvassa meni pieleen melkein kaikki

25.09.2020 08:26 Muropaketin toimitus

Valiantin sarjakuviin pohjautuva Bloodshot-supersankarileffa julkaistiin keväällä. Siitä ei tullut likimainkaan sellaista hittiä kuin Vin Diesel olisi toivonut, ja ehkä juuri siksi elokuvan voi katsoa jo nyt Viaplayn elokuvakirjastosta kuukausimaksua vastaan.

Dave Wilsonin ohjaaman tehosterymistelyn juonikuvaus kertoo lyhyydestään huolimatta Bloodshotista kaiken olennaisen:

”Ray Garrison on hiljattain sodassa kaatunut sotilas, jonka RST-yhtiö herättää henkiin supersankari Bloodshotina. Hänen suonissaan virtaava nanoteknologia tekee hänestä pysäyttämättömän.”

Muropaketin arviossa Bloodshot sai kylmää kyytiä, eikä elokuva ole kehuja niittänyt juuri muualtakaan:

Arvostelu: Vin Dieselin Bloodshot-supersankarielokuva on hädin tuskin yhden tähden arvoinen kammotus

”Leffa olisi voinut olla edes vähän parempi jonkun toisen pääosanesittäjän kanssa, mutta vain vähän. Bloodshot on muiltakin osa-alueiltaan kunnon kuonaa, joka saa sarjakuvan fanin näkemään punaista. Jos alkuperäisteokset eivät ole tuttuja, niin leffa vertautuu esimerkiksi Universal Soldieriin, Total Recalliin tai Robocopiin ja itse Bloodshot-hahmo myöskin Wolverineen. Ensimmäinen vuoden 1992 Universal Soldier sekä kehnoimmatkin karvaisen mutantin elokuvat ovat erinomaisia ja Paul Verhoevenin ohjaustyöt suurta taidetta tähän roskaan verrattuna.”