UUSIMMAT

”Ei tätä kyllä kehua voi”, tuskaili kriitikko – Kuollut Black Panther -tähti teki viime vuonna yhden uransa kurjimmista elokuvista

14.09.2020 10:32 Muropaketin toimitus

Vuonna 2019 valmistunut 21 Bridges oli yksi alkusyksystä menehtyneen Chadwick Bosemanin viimeisistä elokuvista. Nyt se löytyy Viaplayn elokuvakirjastosta.

Black Pantherista parhaiten tunnettu Chadwick Boseman oli pätevä näyttelijä, mutta 21 Bridges ei kuulu hänen parhaisiin töihinsä, ei likimainkaan.

Arvioimme 21 Bridgesin viime keväänä sen saapuessa vuokralle VOD-palveluihin, eikä kehuja juuri irronnut.

”Toimintakohtaukset ovat näyttävän raakoja ja luodit viuhuvat vanhan ajan toimintaelokuvien tyyliin. Ohjaaja Kirk hoitaa näiden kohtausten kuvauksen kunnialla. Suurin vika on kuitenkin Adam Mervisin ja Matthew Michael Carnahanin kynäilemässä käsikirjoituksessa, sillä tarina menee jatkuvasti siitä missä aita on matalin, minkä vuoksi elokuva ei jaksa vauhdistaan huolimatta pitää otteessaan. […] Aukkoinen juoni ja hyvin perinteinen tarina rikollisista sekä hyveellisistä ja korruptoituneista poliiseista tarjoaa lopulta hyvin vähän uutta. Lahjakas Boseman kantaa elokuvaa harteillaan ja pelastaa pääroolissaan sen mitä pelastettavissa on, mutta hänenkin hahmonsa on suoraan sanottuna aika tylsä. Eikä edes yleensä aina hyvä J.K. Simmons sivuroolissa poliisipäällikkönä vakuuta.”

Lue koko kirjoitus täältä:

Black Panther -tähden 21 Bridges -elokuvassa on hyviä toimintakohtauksia – ja juuri muuta kehuttavaa ei leffassa sitten olekaan

21 Bridgesin voi katsoa Viaplaysta joko tutustumisjakson aikana tai kuukausimaksua vastaan.