Game of Thrones -näyttelijä sai potkut hävetyn pilottijakson takia – Kommentoi nyt asiaa ensimmäistä kertaa julkisesti 12 vuoden jälkeen: ”Olin alasti ja peloissani, enkä edes halunnut koko roolia”

29.01.2021 08:43 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin alkuperäinen pilottijakso oli katastrofi, jonka takia koko sarjan tekeminen oli vaarassa peruuntua.

Kerroimme viime syksynä Game of Thronesin hankalasta alkutaipaleesta Muropaketissa seuraavasti:

Game of Thronesin pilottijakso oli 10 miljoonan dollarin fiasko, jota kukaan ei tule koskaan näkemään – Kaksi avainnäyttelijää meni vaihtoon ja viettely vaihtui raiskaukseksi

Alkuperäisen pilottijakson jälkeen sarjan käsikirjoitusta muokattiin ja osa näyttelijöistä meni vaihtoon. Laukkunsa sai pakata esimerkiksi Daenerys Targaryenin alkuperäinen näyttelijä, The Tudorsista tuttu Tamzin Merchant, jonka tilalle Emilia Clarke palkattiin.

Nyt Merchant on antanut Entertainment Weeklylle haastattelun, jossa hän kertoo ensimmäistä kertaa julkisuudessa Game of Thrones -kokemuksistaan.

”Pilotin kuvaaminen oli todella hyvä oppitunti. Se opetti minut kuuntelemaan vaistojani. Koetin päästä eroon roolista jo sopimusta tehdessä, ja vetäydyinkin siitä. Eräät hyvin suostuttelutaitoiset ihmiset saivat minut kuitenkin takaisin mukaan. Löysin sitten itseni Marokosta alasti ja peloissani ja ratsastamassa hevosella, joka oli selvästi innostuneempi kuin minä”, Merchant muistelee vuoden 2009 tapahtumia.

”Minua kiehtovat mukaansatempaavat tarinat ja hahmot. Omalla kohdallani Game of Thrones ei tarjonnut mitään sellaista. Emilia Clarke teki roolista ikonisen – hän oli selvästi innostunut kertomaan tuon tarinan, ja hän oli valtavan hyvä siinä. Minun sydämeni ei kuitenkaan ollut hommassa mukana”.

Game of Thrones päättyi kesällä 2019, mutta nyt tulossa on uusia spinoff-sarjoja, jotka keskittyvät eri aikakausiin ja hahmoihin kuin HBO:n alkuperäinen sarja:

Huhu: HBO on tekemässä nyt kahta uutta Game of Thrones -sarjaa – Ensin tulee House of the Dragon, sitten Tales of Dunk & Egg

Uusi Game of Thrones -tv-sarja paljastui – Poikkeaa muista kehitteillä olevista selvästi, mutta kumartaa samalla alkuperäiselle

Muropaketin uusimmat