UUSIMMAT

Hämmentävä ilmiö: Kiimaiset fanit paneskelevat elokuvatähden takapihalla ja matkivat leffan seksikohtauksia

06.02.2018 07:52 | Muropaketin toimitus

Kolmas ja tiettävästi viimeinen Fifty Shades -elokuva saa ensi-iltansa 9. helmikuuta. Elokuvasarjan päättyminen on todennäköisesti huojentavaa Jamie Dornanin naapureille.

Jamie Dornan esittää miespääosaa sadomasokismia ja ihmissuhdedraamaa tarjoilevassa Fifty Shades -elokuvasarjassa, joka pohjautuu E. L. Jamesin menestysromaaneihin. Jotkut fanit ovat olleet niin vaikuttuneita Dornanin roolisuorituksesta Christian Greyna, että he ovat ilmaisseet tuntonsa sangen villisti – joskin elokuvasarjan henkeen sopivasti.

The Daily Starin mukaan Dornanin Cotswoldsissa sijaitsevan miljoonakodin lähistölle on vakiintunut hämmentävä ilmiö. Paikalliset asukkaat ovat raportoineet, että Fifty Shades -fanit saapuvat paneskelemaan Dornanin lukaalin lähellä sijaitsevaan metsään. Puiden lomassa on lemmiskelty ennenkin, mutta ilmiö on lisääntynyt Dornanin muutettua Cotswoldsiin pari vuotta sitten.

Paikalliset ovat myös raportoineet, että ainakin jotkut Fifty Shades -fanit ovat toteuttaneet fantasialeikkejä ja kutsuneet toisiaan elokuvan roolihahmojen nimillä.

Fanitustapansa kullakin.

Muropaketin uusimmat