Huhu: Batman-pahis Jokeri on omassa elokuvassaan kiusattu hymypoika

31.08.2017 12:31 | Muropaketin toimitus

Hiljattain paljastettiin tekeillä olevan elokuva, joka paljastaa Batmanin klassikkovihollisen Jokerin syntytarinan. Nyt superkonnaleffasta on julkaistu uusi, vähintäänkin hämmentävä huhu.

Kuten reilu viikko sitten uutisoimme, Jokerin sooloelokuvan tekijöiksi on pestattu käsikirjoittaja Scott Silver, ohjaaja Todd Phillips ja tuottaja Martin Scorsese. Aikomuksena on tehdä rosoinen ja synkkä rikosleffa, joka sijoittuu 1980-luvulle.

Jokerista on nähty sarjakuvissa ja elokuvissa vuosien saatossa hyvinkin erikoisia tulkintoja. Toistaiseksi on epäselvää, millaisena Phillips aikoo kumppaneineen Gothamin kauhun esittää. Ensimmäiset huhut ovat kuitenkin nyt saapuneet, ja niiden perusteella Jokeri-elokuvan tarina kuulostaa hyvinkin yllättävältä: futiskentiltä Hollywoodiin siirtynyt Brendan Schaub kertoi hiljattain Joe Rogan Experiencen lähetyksessä olevansa ystävä Todd Phillipsin agentti Todd Feldmanin kanssa. Tätä kautta Schaub on omien sanojensa mukaan kuullut Jokeri-elokuvan idean.

”Kamuni Todd Feldman pisti Jokerin kansaan Todd Phillipsin kanssa. Se on synkkä leffa ja synkkä Jokeri. Lapsena Jokerilla oli jatkuvasti hymy naamalla, ja muut pilkkasivat häntä siitä. Elokuva on kuin Brooklynin kaduilta. Supersynkkä ja realistinen”, Brendan Schaub kuvaili.

Koulukiusattu Jokeri kuulostaa kohtalainen yllättävältä tulokulmalta klassiseen pahikseen. Tietenkään Schaub ei ole maailman luotettavin lähde, ja moni asia voi vielä muuttua matkan varrella.

Todd Phillipsin ohjaaman elokuvan lisäksi tekeillä on myös toinen Jokeri-aiheinen elokuva. Hahmon otaksutaan olevan mukana myös Matt Reevesin The Batman -elokuvassa, sitten kun se joskus vihdoinkin valmistuu.

Seuraava DC Comicsin sarjakuvista ammentava elokuva on marraskuussa ensi-iltansa saava Justice League.

Muropaketin uusimmat