Huhu: Tom Cruise korvaa Robert Downey Jr.:n Iron Manin näyttelijänä vuonna 2022

22.09.2020 08:35 | Muropaketin toimitus

Kesän 2022 DC Comics -elokuvassa The Flash tullaan näkemään eri todellisuuksia ja niiden risteyksiä. Salaman lisäksi elokuvassa nähdään eri versioita valkokankaan Lepakkomiehistä – mukaan ovat lukeutuneet ainakin Ben Affleck ja Michael Keaton.

Ennakkohuhujen mukaan Marvel Studios suunnittelee samanlaista kaavaa Doctor Strangen seuraavaan sooloelokuvaan. Sam Raimin vuodelle 2022 ohjaamassa Doctor Strange in the Multiverse of Madnessissa saatetaan nähdä vaihtoehtoisia versioita tutuista hahmoista.

Nyt uusi huhu väittää, että Multiverse of Madnessissa nähdään ehkä vaihtoehtoinen versio ainakin Iron Manista. Eikä siinä vielä kaikki: The Directin mukaan tällä kertaa Tom Cruise esittää hahmoa Robert Downey Jr.:n sijaan!

On huhu totta tai ei, se on arvatenkin saanut alkunsa vanhasta roolitusuutisesta: eräässä vaiheessa Cruisea kaavailtiin Iron Maniksi, mutta suunnitelma ei koskaan toteutunut.

Hirveästi luottamusta Tom Cruisen uuteen uraan Iron Manina ei vala näyttelijän kommentti parin vuoden takaa:

”En ollut lähelläkään siihen rooliin päätymistä. Rakastan Robert Downey Jr.:ia, enkä voi kuvitella ketään muuta siihen rooliin. Se on täydellinen hänelle”, Cruise totesi ComicBook.com:in haastattelussa vuonna 2018.

Nähtäväksi jää, miten tällä kertaa käy.

Muropaketin uusimmat