Keanu Reevesin uusi leffa ei Suomen elokuvateattereihin päässyt, mutta parin viikon päästä sen voi katsoa suoratoistona

17.03.2021 12:31 Muropaketin toimitus

Keanu Reevesin kolmas Bill ja Ted -elokuva ei päässyt Suomessa elokuvateattereihin, koska korona. VOD-vuokraamoista leffan on voinut katsoa joulukuusta lähtien, mutta nyt Bill & Ted Face the Music saapuu myös suoratoistolevitykseen.

Vuoden 1991 Bill & Ted’s Bogus Journey -elokuvan tarinaa jatkava Bill & Ted Face the Music lisätään osaksi Elisa Viihde Viaplayn elokuvakirjastoa 2. huhtikuuta.

Leffan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Keanu Reeves ja Alex Winter palaavat ikonisiin rooleihinsa Tedinä ja Billinä, eivätkä he petä katsojiaan tälläkään kertaa. Luvassa on jäätävää kohellusta, joka saa varmasti hymyn jokaisen kasvoille. Elokuvassa keski-ikäistyvä rokkarikaksikko saa kuulla pelastavansa maailman mikäli he saavat uuden, kaikki yhdistävän biisinsä valmiiksi. Bill ja Ted joutuvat jälleen uudelle aikamatkalle, mutta tällä kertaa heillä on mukanaan apuvoimia. Isiään avustamassa ovat kaksikon tyttäret, Thea (Samara Weaving) ja Billie (Brigette Lundy-Paine).”

Muropaketin arvion kolmannesta Bill & Tedistä voi lukea täältä:

Arvostelu | 30 vuotta odotettu, Keanu Reevesin ja Alex Winterin tähdittämä Bill & Ted Face the Music on höyhenenkevyt päätös masentavalle vuodelle 2020

Muropaketin uusimmat