“Kymmenen metriä pitkä penis koetti kuristaa miehen” – The Boys -sarjassa on nähty härskiä seksiä ja räjähtäviä kalloja, mutta uusin jakso on aivan omaa luokkaansa

27.09.2020 20:44 Muropaketin toimitus

Amazon Prime Videon esittämässä The Boys -sarjassa on nähty vaikka mitä lapsille sopimatonta, aina räjähtävistä päistä orgioihin, ja ultraväkivallasta nyt puhumattakaan. Toiselle kaudelle ehtineen sarjan uusin jakso ylitti kuitenkin kaikki tähän mennessä nähdyt ruokottomuudet.

Perjantaina Prime Videossa esitetyssä The Boysin jaksossa ”Ovi on räjäytetty” vieraili Garth Ennisin käsikirjoittamasta The Boys -sarjakuvastakin tuttu Love Sausage. Hahmon supervoima on – kuten nimestä voi ehkä päätelläkin – ainakin 10 metriä pitkä penis, jolla Love Sausage koetti kuristaa Laz Alonson esittämän Mother’s Milkin.

Ja kyllä, tämä kohtaus tosiaan nähtiin The Boysissa – eikä suinkaan hienovaraisesti vihjaillen, vaan kaikki suoraan näyttäen.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Laz Alonso kertoo olevansa täysin vakuuttunut siitä, että Billy Butcheria esittävä Karl Urban junaili asiat niin, että juuri hän joutui taistelussa Love Sausagea vastaan elimen kuristamaksi.  The Boysin showrunner Eric Kripke kiisti asian, ja sanoi ettei kikkelikohtaukseen liittynyt mitään jäynää tai juonittelua: ”mutta olihan se nyt todella hauskaa”.

Muropaketin arvion The Boysin toisesta kaudesta löydät täältä:

Arvostelu | Jos et ole jo Amazon Prime Videon tilaaja, nyt kannattaa harkita: The Boys -sarjan uudet jaksot ovat syksyn parasta sikailua – ”Yrjöttää, naurattaa ja ottaa vielä kantaakin”