Uusimmat

Michelle Yeoh jätti Everything Everywhere All at Oncen melkein tekemättä roolihahmonsa nimen takia

09.12.2022 07:47 Muropaketin toimitus

Michelle Yeoh saanee Oscar-ehdokkuuden pääosastaan Everything Everywhere All at Once -elokuvassa.

Michelle Yeoh vieraili yhdessä Cate Blanchettin kanssa Varietyn Actors on Actors -sarjassa. Molemmat näyttelijät saavat hyvin todennäköisesti Oscar-ehdokkuudet tämän vuoden elokuvistaan – Blanhcett Tár-leffasta ja Yeoh mestarillisesta Everything Everywhere All at Once -elokuvasta.

Yeoh paljasti juttutuokiossa, että hän melkein jätti roolin tekemättä, ellei Daniels-ohjaajakaksikko olisi suostunut vaihtamaan hänen roolihahmonsa nimeä, joka oli alun perin Michelle Wang.

”Ainoa asia jota vaadin heiltä oli se, ettei päähenkilön nimi voi olla minua mukaillen Michelle Wang. He ihmettelivät miksei. Selitin että hahmo tarvitsee täysin oman, uniikin äänensä. Minä en ole aasialainen maahanmuuttajaäiti, joka pyörittää pesulaa.”

Hahmon nimeksi vaihdettiin Evelyn Wang.

Muropaketin arvostelussa Everything Everywhere All at Once sai täydet viisi tähteä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Everything Everywhere All at Oncen kohdalla ylisanat tahtovat loppua kesken. Äärimmäisen viihdyttävä ja upean syvällinen spektaakkeli muistuttaa miksi aikoinaan rakastui tulenpalavasti elokuvaan taidemuotona.”

Arvostelu | Everything Everywhere All at Once on umpikahjo ja upea kuin mikä – Viiden tähden elokuva tekee maailmasta paremman paikan