Netflixiin lisätään tänään vuoden 2019 jättielokuva, jolta odotettiin paljon, mutta teki sitten jatko-osien pahimman virheen

20.09.2021 06:26 Muropaketin toimitus

Vuoden 2017 yllätyshitti Jumanji: Welcome to the Jungle sai jatko-osan vuonna 2019. Tänään Jumanji: The Next Level lisätään Netflixin elokuvakirjastoon.

Vuoden 2017 Jumanji-elokuva oli uusi versio vuoden 1995 tehosteleffasta, eikä siltä odotettu paljoakaan. Yllätys olikin melkoinen, kun Dwayne Johnson ja kumppanit saivat aikaan oikein viihdyttävän toimintakomedian:

Arvostelu: Dwayne Johnsonin tähdittämä Jumanji: Welcome to the Jungle on yllättävän hyvä elokuva

Jatko-osa koetti jatkaa hyväksi havaitulla linjalla, mutta metsään mentiin.

Muropaketin arviossa Helinä Laajalahti ojensi The Next Levelille pyyhkeen, jossa luki mm. näin:

Jumanji: The Next Level laventaa jatko-osille tyypilliseen tapaan kaiken edellistä isommaksi: mukana on uusia hahmoja ja tarinallinen maailma laajenee tarjoten visuaalisten efektien suunnittelijoille runsaasti töitä. Samalla käsikirjoitus kuitenkin hajoaa liitoksistaan ja kokonaisuudesta katoaa se hulvaton herttaisuus, mikä teki edellisestä Jumanjista niin viihdyttävän, että sen mielellään katsoi toistamiseenkin.

Arvostelu: Tätä leffaa ei edes Dwayne Johnson pelasta – Jumanji: The Next Level kompastuu jatko-osien sudenkuoppaan

Jumanji: Welcome to the Jungle löytyy Elisa Viihde Viaplayn valikoimasta. Jumanji: The Next Levelin voi katsoa Netflixin lisäksi Amazon Prime Videosta ja Elisa Viihde Viaplaysta.