UUSIMMAT

Netflixistä voi vielä tänä iltana katsoa Arnold Schwarzeneggerin huonoimman elokuvan

23.11.2021 21:03 | Muropaketin toimitus

Netflixistä poistetaan ensi yönä kaksi elokuvaa: Will Smithin tähdittämä Gemini Man ja Arnold Schwarzeneggerin The Last Stand.

Kumpaakaan elokuvaa ei varsinaisesti voi suositella katsottavaksi – Netflixistä löytyy pienellä vaivalla kymmeniä parempia leffoja vaihtoehdoksi.

Muropaketin arvioissa etenkin The Last Stand sai tulta ja tulikiveä niskaansa, mutta ei Gemini Mankaan kehuja kerännyt.

Arvostelu: The Last Stand on huonompi elokuva kuin Isäni on turbomies

”The Last Stand on niin huono, ettei se edes naurata. Itse asiassa se on todennäköisesti huonoin Schwarzenegger-leffa koskaan. Arskan uran surkeimpina pidetyt Conan the Destroyer, Red Sonja, Hercules in New York ja jopa Isäni on Turbomies ovat tätä parempia.”

Arvostelu: Will Smithin Gemini Man on halju toimintaleffa, jossa ei toimi edes toiminta – ”Ei uskoisi Ang Leen ohjaamaksi”

”Gemini Man on toimintaelokuvana keskivertoa heikompaa kauraa ja ihmetyttääkin, miksi lahjakas Lee on valinnut tämän materiaalin uuden tekniikkansa testialustaksi. Käsikirjoitus on reikäinen kuin emmentaljuusto ja juonenkäänteiltään epäuskottava. Jännitystä ei ole ja paria tyylikästä taistelukohtausta lukuunottamatta se ei toimi edes toimintansa osalta.”