Uusimmat

Quentin Tarantino kertoi, mitä James Bond -elokuvissa voisi tapahtua seuraavaksi: “Olen miettinyt tätä jo pitkään…”

26.05.2023 09:01 Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon viimeiseksi jäävän The Movie Critic -leffan kuvaukset alkavat syksyllä.

Deadline jututti Quentin Tarantinoa käynnissä olevilla Cannesin elokuvajuhlilla muun muassa hänen päätöksestään lopettaa uransa seuraavaan elokuvaansa nimeltään The Movie Critic.

Haastattelussa päädyttiin puhumaan myös James Bond -elokuvista ja -franchisesta. Tarantino kertoo miettineensä jo pitkään mitä Bond-elokuvissa voisi tapahtua seuraavaksi.

”Bond alkaa aina ikään kuin alusta uuden näyttelijän astuessa kehiin. Mielestäni jotain uutta olisi se, että Bond-kirjoista tehtäisiin kunnon leffaversiot. Niistä on aiemmin napattu mukaan vain ehkä juonen perusraamit ja Bond-tyttö tai -pahis. Kirjat pitäisi sovittaa uudestaan elokuviksi, mutta paljon uskollisemmin.”

Kysymykseen siitä olisiko Tarantino itse valmis tekemään ehdottamansa kaltaisen James Bondin ohjaaja vastaa sen sadannen kerran:

”En, koska The Movie Critic on viimeinen elokuvani, tuliko selväksi, OK?!”

The Movie Critic -elokuvan kuvaukset alkavat näillä näkymin tulevana syksynä. Leffa ei nimestään huolimatta kerro maailmankuulusta ja arvostetusta kriitikko Pauline Kaelista, vaikka se sijoittuukin vuoteen 1977.

Quentin Tarantino