Uusimmat

Star Trek -tähti on turhautunut: “Tuntuu kuin koko elokuvasarja olisi kirottu”

03.03.2023 09:15 Muropaketin toimitus

Star Trek 4 -elokuva on vihdoinkin tekeillä.

Chris Pine näyttelee neljännen kerran kapteenia Kirkiä vihdoinkin tekeillä olevassa Star Trek 4 -elokuvassa. Edellisen kerran hänet nähtiin Enterprisen kapteenina vuoden 2016 Star Trek Beyond -leffassa.

Pine sanoo Esquiren pitkässä haastettelussa, ettei hän tiedä elokuvasta vielä yhtään mitään. Hän manaa, että nykyisessä systeemissä näyttelijät saavat käsikirjoituksen suunnilleen viimeisinä haltuunsa. Pine on turhautunut myös leffasarjalle ladattuihin odotuksiin. Esimerkiksi Star Trek Beyond tienasi noin 344 miljoonaa dollaria, mutta sitä pidettiin silti floppina. Näyttelijästä tuntuu kuin Star Trek olisi kirottu.

”En ole koskaan tajunnut, miksi emme voi vaan miellyttää olemassa olevaa innokasta fanijoukkoa, vaan yrittää pakolla kilpailla Marvelin sun muiden kanssa. Studio odotti edellisen elokuvan tienaavan miljardin.”

Pine nähdään seuraavaksi Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves -elokuvassa, jossa ovat mukana myös muun muassa Michelle Rodriguez, Rege-Jean Page, Justice Smith ja Hugh Grant.

Elokuva saapuu teattereihin 31. maaliskuuta.