Tommy Lee Jones oli Jim Carreylle mulkero Batman Foreverin kuvauksissa – Nyt ohjaaja kertoi mistä kauna johtui

29.08.2019 10:02 | Muropaketin toimitus

Jim Carrey on kertonut useampaan otteeseen, ettei hän tullut toimeen Batman Foreverin kuvauksissa Tommy Lee Jonesin kanssa. Nyt elokuvan ohjannut Joel Schumacher on kertonut oman näkemyksensä, mistä asia johtui.

Jim Carreyn mukaan hän itse odotti kesän 1995 jättielokuvan kuvauksia ja Tommy Lee Jonesin kanssa työskentelyä innolla, mutta vastanäyttelijä oli Kanadan kuminaamaa kohtaan kylmäkiskoinen ja suorastaan tyly.

Kuten viisi vuotta sitten uutisoimme, Tommy Lee Jonesin viha Jim Carreyta kohtaan kumpusi tiettävästi siitä, että Nuija ja tosinuija esti Jonesin Cobb – Pelikenttien legendan ykkössijan USA:n katsotuimpien elokuvien listalla. Jones ei päässyt asian yli ja kauna kasvoi Batmanin kuvausten myötä.

Ohjaaja Joel Schumacher on tuoreessa haastattelussaan Vulturen kanssa vahvistanut tämän käsityksen, ainakin jossain määrin:

”Hän [Tommy Lee Jones] oli upea Päämiehessä, mutta hän ei ollut ystävällinen Jim Carreylle, kun teimme Batman Foreveria. […] Tommy on, ja sanon tämän suurella kunnioituksella, näyttelijä joka varastaa kohtaukset. No, Jim Carreylta ei voi varastaa kohtausta. Se on vain mahdotonta. Ja se taisi ärsyttää Tommya.”

”Hän [Tommy Lee Jones] ei tullut Jimiä vastaan sillä tavoin kuin tähden Hollywood Boulevardille saaneen Oscar-voittajan, tiimin vanhimman jäsenen ja noin arvostetun uran saavuttaneen näyttelijän olisi pitänyt tulla. No mutta, mitä kuvauksissa tapahtuu jää kuvauksiin”, Schumacher summasi.