Uusimmat

Uusi Nälkäpeli-traileri sisältää viittauksen Jennifer Lawrencen elokuviin, mutta kaikki eivät sitä huomaa

Tom Blyth ja Rachel Zegler elokuvassa Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä / Kuva: Murray Close © 2022 Lionsgate

21.09.2023 09:29 Muropaketin toimitus

Presidentti Coriolanus Snow oli Nälkäpelissä kovan luokan mulkku, mutta miten hänestä tuli sellainen? Menneisyyden saloja avaavasta Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä -elokuvasta on nyt julkaistu uusi traileri.

Vuosikymmeniä aikaan ennen Katniss Everdeeniä sijoittuva Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) esittelee katsojille kokonaan uuden hahmogallerian. Toki elokuvassa on myös paljon tuttuja elementtejä – ja traileriin on vielä lisätty loppuun viittaus jo julkaistuihin Nälkäpeleihin, ikään kuin silmäniskuksi vanhoille faneille.

Suomen teattereihin 17. marraskuuta saapuvan Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä -elokuvan pääosissa nähdään nuorta Snow’ta esittävän Tom Blythin ja viime aikoina vihapuheiden kohteeksi joutuneen Rachel Zeglerin lisäksi Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage, Josh Andrés Rivera ja Viola Davis.

Rachel Zeglerista on tehty jo satoja vihavideoita – Mikä tulevan Lumikki-elokuvan tähdessä raivostuttaa niin monia nyt?