Val Kilmerin oli tarkoitus palata klassikkorooliinsa – nyt selvisi, miksi näyttelijää ei uudessa Disney+-sarjassa nähdä

05.12.2022 09:58 Muropaketin toimitus

Val Kilmer saatetaan nähdä Willow-sarjan toisella tuotantokaudella.

Val Kilmerin oli EW:n mukaan terveysongelmistaan huolimatta tarkoitus palata Madmartiganin rooliin viime viikolla Disney+:ssa alkaneessa Willow-tv-sarjassa, joka jatkaa kasarielokuvan tarinaa.

Kilmerin hahmo poistettin tarinasta aivan viime hetkellä, koska kurkkusyövästä toipuva näyttelijä ei voinut työskennellä koronapandemian aikana.

”Valin osallistumisesta tuli mahdotonta covidin levitessä ympäri maailman keväällä 2020. Hän jättäytyi pois vastentahtoisesti”, sarjan showrunner Jonathan Kasdan sanoo.

Kasdan kertoo myös, että Kilmer saatetaan nähdä sarjan kakkoskaudella.

Muropaketin arvostelussa Willow-sarjaa lähinnä kehuttiin. Kolmen ensimmäisen jakson perusteella rustatussa tekstissä sarjasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Vaikka lähtökohta tälle seikkailulle onkin nostalgia, niin jo kolmen ensimmäisen episodin aikana Willow laajentaa elokuvan maailmaa onnistuneesti monipuolisemmaksi. Sarjan todellisuus tuntuu massiiviselta elokuvaan verrattuna. Erityisesti taistelukohtaukset ovat leffan rinnalla eeppisiä.

Se ei haittaa, että Willow jää tarinassa sivuosaan, mutta hahmo on paikoitellen omituisen kärttyisä. Rooli on selvästi Warwick Davisille tärkeä ja hän vaikuttaa nauttivan siitä, että nuoret näyttelijät pääsevät loistamaan sankareina tässä fantasiamaailmassa.”

Arvostelu | Disney+:n Willow on yllättävän hyvä fantasiasarja, joka nojaa nostalgiaan, mutta ei jää sen vangiksi

Willow