Harry Potter -tähti ei ole tehnyt elokuvia kuuteen vuoteen – Selitti nyt, miksi on kadonnut valkokankaalta kokonaan

09.08.2021 16:00 Muropaketin toimitus

Rupert Grint esitti Harry Potter -elokuvissa Ron Weasleytä. Viime aikoina hänet on voinut nähdä M. Night Shyamalanin sarjassa Servant.

Näyttelijä Rupert Grint on pitänyt Harry Potter -elokuvien jälkeen matalaa profiilia. Vuonna 2011 julkaistun, viimeisen Potterin jälkeen Grint nähtiin muutamassa pikkuelokuvassa, minkä jälkeen hän on jättänyt elokuvat kokonaan ja siirtynyt television puolelle.

Grint on esiintynyt kuuden vuoden ajan pelkästään tv:n puolella ja vaikuttaa tuoreen haastattelun mukaan (Cinemablendin kautta) valintaansa suhteellisen tyytyväiseltä. Viime aikoina Grint on nähty Apple TV+:n puolella julkaistussa, M. Night Shyamalanin luomassa sarjassa Servant, jota on tähän mennessä julkaistu kaksi kautta.

Grint kertoo, että työskentely tv-sarjassa muistuttaa hieman työskentelyä Potter-elokuvissa, koska sarjat jatkuvat niin pitkään.

“Pidän tv:ssä mahdollisuudesta, että hahmo pääsee kasvamaan sarjan aikana, mikä on hyvin samanlaista kuin Pottereissa. Tunnen oloni kotoisaksi tv:ssä ja pidän siitä. Pidän joustavuudesta ja työtahdista, ja laatu on todella hyvää”, Grint kertoo.

Pian 33 vuotta täyttävästä Grintistä tuli isä vuosi sitten.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Rupert Grint (@rupertgrint) jakama julkaisu