Uusimmat

Rupert Grint paljasti ohjeen, jonka Alan Rickman antoi Harry Potter -näyttelijöille elokuvasarjan loppuessa

15.06.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Rupert Grint esitti Ron Weasleyn hahmoa kaikissa Harry Potter -elokuvissa ja pääsi jo nuorena työskentelemään näyttelijälegendojen kanssa.

Harry Potter -elokuvien nuoret näyttelijät pääsivät kasvamaan todellisten näyttelijälegendojen opastuksessa, sillä elokuvasarjan aikana lapsista aikuisiksi kasvavien nuorten kanssa yhdessä näyttelivät niin Julie Walters, Maggie Smith, Michael Gambon, Gary Oldman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter kuin Alan Rickmankin – muutamia mainitaksemme.

Ron Weasleytä esittänyt Rupert Grint muistelee tuoreessa podcastissa (Cinemablendin kautta) ohjeita, mitä Rickman antoi nuorille kollegoilleen.

“Se oli ihan uskomatonta millaisten näyttelijöiden kanssa teimme yhteistyötä niin nuorena. Heistä todella tuli meille tietynlaisia mentoreita. Esimerkiksi Julie Walters, joka esitti äitiäni Mrs. Weasleytä, oli aivan mahtava. Ja Alan Rickman oli se, joka rohkaisi meitä esiintymään välillä teatterissa. Muistan kuinka hän sanoi niin erityisesti minulle. Ja niin lopulta teinkin. Heti Pottereiden päätyttyä tein näytelmän ja se oli minulle todella opettavaista”, Grint kertoo.

Myös Grintin näyttelijäkollega, Harrya esittänyt Daniel Radcliffe on esiintynyt teatterin näyttämöllä useaan otteeseen.