Justice League -leffan lisäkuvauksiin tuhlataan tajuttomat summat rahaa

25.07.2017 11:30 | Muropaketin toimitus

Justice League

Leffaa viimeistelevällä Joss Whedonilla on käytössään ainakin 25 miljoonan dollarin budjetti.

Toisin kuin Justice Leaguen näyttelijät antoivat ymmärtää viime viikonlopun Comic-Conin keskustelupaneelissa, niin elokuvan lisäkuvaukset eivät ole mikään pikkujuttu.

The Avengers -elokuvasta ja Buffy the Vampire Slayer -sarjasta parhaiten tunnettu ohjaaja-käsikirjoittaja Joss Whedon on tuunannut teosta valmiiksi Zack Snyderin jouduttua jätäämään projektin perhetragedian takia. Variety kertoo Warner Bros. -studion käyttävän uusintakuvauksiin noin 25 miljoonaa dollaria. Supersankarielokuvan valmistuminen on useamman kuukauden mittainen projekti.

Teräsmiestä näyttelevä Henry Cavill ehti jo aloittaa työnsä Mission: Impossible 6:n parissa, roolissa jossa hänellä on viikset. Käsky kävi saapua Justice Leaguen uusintakuvauksiin, joten rahaa palaa muun muassa siihen, että Teräsmiehen kasvoilta poistetaan digitaalisesti ylimääräiset karvat.

Whedonin nimi ei tuskin seiso elokuvan ohjaajan kohdalla, vaikka hänelle melkoinen vastuu tyrkättiinkin. Hän keskittyy erityisesti siihen minkä parhaiten osaa, eli dialogiin, ja yrittää saada leffan rullaamaan luontevasti eteenpäin Snyderin eeppisten toimintakohtausten välillä. Whedonin titteliksi tulee todennäköisesti käsikirjoittaja ja tuottaja.

Suomessa Justice League saa ensi-iltansa 15. marraskuuta.

Tässä vielä Comic-Conin koko Justice League -keskustelupaneeli: