Uusimmat

Kaikkien aikojen parhaan Spider-Man-elokuvan ensi vuonna nähtävästä jatko-osasta julkaistiin uusia kuvia

04.01.2021 11:16 Muropaketin toimitus

Oscar Isaacin esittämä Hämähäkkimies tekee paluun Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 -leffassa.

Spider-Man: Into The Spider-Verse -elokuvan virallinen Twitter-tili härnää faneja ja on julkaissut kaksi kuvaa Miguel O’Harasta, eli Spider-Man 2099 -hahmosta, jonka ääninäyttelijänä toimi ensimmäisessä vuoden 2018-elokuvassa Oscar Isaac.

Spider-Man: Into The Spider-Versen jatko-osa saa ensi-iltansa vasta vuonna 2022, eikä siitä tiedetä vielä juuri mitään. Shameik Moore toimii jälleen Miles Moralesin ääninäyttelijänä, Joaquim Dos Santos ohjaa ja Phil Lord sekä Chris Miller palaavat tuottajiksi.

Ensimmäisessä elokuvassa Hämiksista olivat mukana Miles Moralesin lisäksi Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham, Peni Parker ja alkuperäinen Earth 616 -ulottuvuuden Spider-Man.

Isaacin Spider-Man 2099 nähtiin vain vilaukselta lopputekstien aikana, mutta ilmeisesti hahmo on jatko-osassa suuremmassa roolissa. Isaacin paluuta rooliin ei ole virallisesti vahvistettu.

Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 saa näillä näkymin ensi-iltansa 7.10.2022.

Muropaketin ensimmäisen elokuvan arvostelussa siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Elokuva toimii erilaisten easter egg –viittauksien, useiden Spider-hahmojen ja itseironisen asenteensa ansiosta eräänlaisena koko Spider-Man-ilmiön postmodernina summaajana. Lähdemateriaalille ja edeltäjille kumarretaan pitkään ja syvään, leikkisästi ja lainaillen.”

Arvostelu: Spider-Man: Into the Spider-Verse on yksi vuoden 2018 parhaista elokuvista