Nyt on korkea aika katsoa kehuttu Stephen King -sarja – Koko Castle Rockin 1. tuotantokausi on nyt julkaistu HBO Nordicissa

13.09.2018 17:03 Muropaketin toimitus

 

Kauhukirjailija Stephen Kingin luomaan maailmaan sijoittuva tv-sarja Castle Rock on nyt katsottavissa kokonaisuutena HBO Nordicilla.

Stephen Kingin kauhutarinoiden maailmaan sijoittuva Castle Rock yhdistää Kingin teosten intiimin tarinankerronnan sekä pimeyden ja valon välisen taistelun mytologiset mittasuhteet. Mainen osavaltioon, kuvitteelliseen Castle Rockin kaupunkiin sijoittuva sarja tunnelmoi vahvasti Kingin hengessä, sillä kaupunki on muun muassa Shawshankin vankilan kotipaikka.

Kingin tarinoiden ystäville Castle Rock on pakkokatsottavaa ja tunnelmaltaan niin mainio, että sarja koukuttaa kiemuroihinsa viimeistään ensimmäisen kauden lopussa. Castle Rockin ykköskaudesta on nyt julkaistu kaikki kymmenen jaksoa ja sarja on katsottavissa kokonaisuutena HBO Nordicilla.

Muropaketin Aki Lehden arvostelu Castle Rockista on luettavissa täältä >>

Psykologisen kauhusarjan luojia ovat Sam Shaw ja Dustin Thomason, ja J.J. Abrams toimii yhtenä vastaavista tuottajista. Sarjan pääosissa nähdään André Holland (Moonlight), Melanie Lynskey (Up in the Air), Bill Skarsgård (Se), Jane Levy (Lähiöunelmia), Sissy Spacek (Carrie) ja Scott Glenn (The Leftovers).