Selitetty: Tämän takia Arnold Schwarzenegger esittää Terminator: Dark Fatessa vanhempaa hahmoa kuin aikaisemmissa Terminator-elokuvissa

23.10.2019 18:00 | Muropaketin toimitus

Tim Millerin ohjaama Terminator: Dark Fate julkaistaan ensi viikolla.

Ensi viikolla ensi-iltansa saavassa elokuvassa Terminator: Dark Fate nähdään ikääntynyt ja parroittunut, Arnold Schwarzeneggerin esittämä T-800. Tim Millerin ohjaaman elokuvan teossa tiiviisti mukana ollut James Cameron kertoo Colliderin haastattelussa, miksi keinotekoisesti luotu Terminaattori on vanhentunut.

Hänen mukaansa Terminaattorin “inhimillisempi” puoli oli nähtävissä jo ensimmäisessä Terminator-elokuvassa vuonna 1984:

“Kaikki oli mukana jo ensimmäisessä elokuvassa – hiki, pahanhajuinen hengitys, kaikki. Hän on kyborgi. “Org”-osa siinä tarkoitaa orgaanista, elollista. Hahmossa on lihaa ulkopuolella… Hän on elollinen ulkokuorensa osalta ja hänen pitää syödä pitääkseen elollisen osansa hengissä. Elollinen osuus on ehkä vain 30 % hänen massastaan, mutta hänessä ehdottomasti on ihmislihaa.”

“Hänen ulkokuorensa siis ikääntyy. Hänen sisäosansa, ydinvoimalla toimiva runko, toimii 120 vuotta. Joten ulkokuori kuolee jossain vaiheessa ja putoaa pois ja sitten hänestä jää jäljelle vain kävelevä endoskeleton. Onhan se vähän hankalaa soluttautua joukkoon siinä vaiheessa”, Cameron jatkaa.

Cameron myöntää, että tiede tämän kaiken takana on “totaalista bullshittiä”, mutta ajatus ”kuulostaa niin siistiltä”.