UUSIMMAT

Jaybird esitteli täyslangattomat Vista-urheilukuulokkeet

01.08.2019 10:29 | Muropaketin toimitus

Logitechin omistama Jaybird on julkistanut juoksijoille ja muille liikkujille tarkoitetut Vista-urheilukuulokkeet.

Jaybird VISTA -kuulokkeet ovat täysin langattomat ja IPX7-standardin mukaisesti vettä ja hikeä hylkivät. Virtaa riittää jopa 16 tunniksi ja pienen kokonsa ansiosta kuulokkeet kulkevat mukana missä tahansa. Kuulokkeiden pitäisi kestää hajoamatta myös pieniä kolhuja ja iskuja.

Kuulokkeet yhdistyvät äänilähteeseen Bluetooth 5.0 -tekniikan avulla. Lisäksi Siri- ja Google Assistant -puheohjaustoiminnot ovat käytössä napin painalluksella. Painoa kuulokkeilla on vain kuusi grammaa.

Jaybird VISTA -kuulokkeet toimivat täydellä latauksella jopa kuusi tuntia. Lisäksi latauskotelo tarjoaa virtaa kymmeneksi lisätunniksi. Pikalatauksen ansiosta kuulokkeisiin voi ladata viidessä minuutissa tunnin edestä kuunteluaikaa. Jos kuulokkeita käyttää yksittäin erikseen, virrankulutus puolittuu ja yhdelle kuulokkeelle riittää virtaa jopa 32 tunniksi.

Täysin langattomat Jaybird VISTA -urheilukuulokkeet tulevat aluksi saataville mustana 189 euron suositushintaan. Syksyllä mallisto täydentyy harmaalla ja sinisellä värivaihtoehdolla. 

Muropaketin uusimmat