Uusimmat

Lenovolta huippuhalpa uutuus – hybridiälyä ranteeseen alle 20 eurolla

21.03.2018 17:42 Muropaketin toimitus

Hybridikelloja ilmestyy tätä nykyä markkinoille joka suunnasta. Lenovon Watch 9 -uutuus lyö pöytään melkoisen vakuuttavat luvut: 17 euroa ja 12 kuukautta.

Numeroista ensimmäinen kuvaa hintaa, euroiksi käännettynä kellon 129 renminbin hinta on noin 17 euroa. Akkukestoa Lenovo puolestaan lupaa älykellomaailmassa lähes typerryttävät 12 kuukautta yhdellä latauksella.

Valmistaja ei paljastanut julkistustilaisuudessa kovinkaan tarkkoja tietoja laitteesta. Se kuitenkin hyödyntää bluetooth-yhteyttä puhelimeen, ja toimii sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa. Kellolla voi ainakin tarkkailla unta, käyttää sitä askelmittarina ja etsiä hukkuneen puhelimen. Kellon saa myös värisemään merkkinä saapuneista viesteistä tai muista ilmoituksista.

Erikoisin ominaisuus on Lenovon mainostama kellon käyttäminen puhelimen kameran kaukolaukaisimena. Hienovaraisen napin painamisen sijasta toiminto tapahtuu ilmeisesti kelloa ravistamalla.

Peräti 50 metrin syvyyteen asti vedenkestäväksi mainostettu Lenovo Watch 9 on saatavilla maaliskuun 23. päivästä alkaen.